>

Ελληνικά | English | Francais


 Ξαπλώστρα παραλίας με νέο σύστημα στερέωσης της ομπρέλας σκίασης

Ξαπλώστρα παραλίας με σύστημα στερέωσης της ομπρέλας σκίασης. Τα νέα συστήματα που σας προτείνουμε είναι δυο ειδών. Το ένα αφορά τις αλουμινίου και το άλλο τις μεταλλικές, πλαστικές, ξύλινες (βλέπε φωτογραφίες).

Πρόκειται για μικρές απλές μεταλλικές κατασκευές οι οποίες με οδηγίες που δίνονται βιδώνουν στις αλουμινίου σε υπάρχουσα βίδα της ξαπλώστρας. Στις πλαστικές, μεταλλικές, ξύλινες ανοίγεται τρύπα στη ξαπλώστρα για να περάσει το σύστημα που συγκρατεί την ομπρέλα. Το κοντάρι που συγκρατεί την ομπρέλα καλό θα ήταν να το χτυπήσουμε με μια πέτρα ή ένα σφυρί να μπεί λίγο μέσα στην άμμο ή το γκαζόν.(βάλτε ταβλάκι ξύλινο ή πλαστικό μεταξύ σφυριού και κονταριού) Με αυτό το σύστημα έχουμε καλύτερα αποτελέσματα σταθερότητας σε σχέση με άλλα συμβατικά συστήματα μεταξύ κόστους, όγκου και βάρους.

Θα μπορούσε να μπούν δυο συστήματα, ένα σε κάθε πλευρά της ξαπλώστρας αριστερά-δεξιά ανάλογα από πού χτυπάει ο Ηλιος. (να αλλάζει θέση η ομπρέλα) Το μικρό μέγεθος και η θέση που μπαίνουν δεν επηρεάζει στη τοποθέτηση της μιας ξαπλώστρας επάνω στην άλλη.

Υπάρχει περίπτωση π.χ. σύστημα της ξαπλώστρας αλουμινίου να κάνει καλλίτερα για τις ξαπλώστρες τις ξύλινες, πλαστικές , μεταλλικές που έχετε εσείς. Υπάρχει πατέντα προστασίας και δίδεται εγγύηση 2 χρόνια.

     

Τιμή τεμαχίου 7 € + τα μεταφορικά με αντικαταβολή.

Πατήστε εδώ για να επικοινωνήσετε μαζί μας σχετικά με την παραπάνω ιδέα.